A jövő elérkezett: ilyen egy modern konyha

Kategória: Megoldások | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A hűtő szól a sütőnek, mi fog benne készülni a tartalma alapján. A kávé a tabletünkkel készül, a pultnál állva megbeszélhetjük a konyhával, hogy emelje a hőmérsékletet. Ezek olyan dolgok, amelyek már ma is elérhetőek. Nem a jövő, hanem már a ma konyhája is energiatakarékos, okos, környezettudatos.

 

A jövő elérkezett: ilyen egy modern konyha

 

Töltsd meg a hűtőd a munkahelyedről!

Már ma elérhető az a hűtőszekrény, amit fel tudunk tölteni bárhonnan. A Samsung gyárt olyan hűtőket, amik úgy működnek, mint egy számítógép. A szekrényen érintőpanel van, amin akár internetezhetünk, kikereshetjük, hogyan kell elkészíteni egy ételt, vagy akár tévézhetünk is rajta. Akinek a klasszikus jegyzettömb funkció hiányozna, az ezt is használhatja.

 

Kávéfőző tabletről?

Néhány gombnyomással választhatod ki, milyen kávét, és hogyan szeretnél, majd egy szolid csapból kifolyik a pultra helyezett csészébe a kedvenc feketéd. Ezt tudja a TropBrewer kávéfőzője, ami csodásan illik egy igazán modern konyhába. Biztosan elkápráztatja a vendégeket egy ilyen készülék.

 

A jövő elérkezett: ilyen egy modern konyha

 

Beszélő gépek

A 2018-as év nagy újítása az LG-nél az, hogy a konyhai eszközök kommunikálnak egymással, és szólnak, ha elfogyott valami. Az okos hűtő ebben az esetben pontosan tudja, éppen mi található benne, és ha valami kifogyóban van, értesítést küldd. Sőt, még recepteket is ajánl a benne található termékek elkészítéséhez. Mivel kommunikál még? Az LG okos sütőjével, miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő ételt, beállítja a hőfokot, az ideális elkészítési időt. Ezután bekapcsolódik a mosogatógép, ami már tudni fogja, mennyire zsíros edényeket használtunk, és mire elfogyasztottuk az ételt, a megérkezett tányérokat a számukra legmegfelelőbben mossa el.

 

Hangvezérlés a Google-vel

Nem szabad megfeledkeznünk a Google okos megoldásairól sem, például a beépített mikrofonnal rendelkező hangszórókról, amelyekkel kommunikálni tudunk. Hangosan kereshetünk az alkalmazásban az interneten, zenéket indíthatunk el, megtudhatjuk, milyen idő lesz, vagy vezérelhetjük a csatlakoztatott Google okos eszközöket vele, a fényeket, a hőfokot, elindíthatjuk a mosógépet vagy a kandallót.

 

Víztisztítók

Az okos konyhák elengedhetetlen tartozékai, hiszen a legmodernebb módon kaphatunk velük tiszta vizet a csapból az otthonunkba. Nem kell bajlódnunk az ásványvizes palackokkal, nem kell cipekedni a boltból haza, vagy külön vízszűrő kancsókat vásárolni. Egyszerűen csapra szerelt, vagy beépített víztisztítókkal gondoskodhatunk arról, hogy mindig tiszta, egészséges vizünk legyen.

 

Többféle készülék közül választhat, már ma

Ezek a berendezések nem valami futurisztikus filmből vannak, hanem már ma is rendelhető, elérhető eszközök. A vizetiszom.hu-nál erre a cikkre kattintva azonnal kiválaszthatja, melyik víztisztító készülék a legmegfelelőbb önnek. Használj a jövő berendezéseit, már ma.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : okos konyha

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Attila

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.