Ha karikás a szemed, ezek a tippek jól jönnek!

Kategória: Egészség | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Nem csak a kialvatlanság okozhat karikás szemeket, hanem bizony az is, ha nem iszol nap közben elég folyadékot, vizet. Segítünk abban, hogy ne legyen kínszenvedés a folyadékpótlás, és egészségesebb, szebb, boldogabb lehess.

 

Ha karikás a szemed, ezek a tippek jól jönnek!

A szemed alatti karikák azt jelzik, hogy ideje változtatnod 

 

Stressz, kialvatlanság, fáradtság is okozhatja, és a túlhajszolt életmód velejárója a karikás szem. Az egyre sötétedő kis táskák, rendszeres rossz közérzettel és gyengeséggel párosulhatnak. Sőt, akár dekoncentráció és szédülés is jelentkezhet, ha nem kap elég folyadékot a szervezetünk.

 

Te is hallottad már biztosan, hogy a testünk nagy része vízből áll. A szerveink működéséhez elengedhetetlen a rendszeres folyadékpótlás. Naponta átlagosan 2.5-3 liter vizet mindenkinek meg kellene innia. Ez a minimum, ennél csak többet, ha mondjuk egészségileg veszélyeztetett, vagy kiszolgáltatottabb állapotban vagyunk. A kismamák megfelelő vízfogyasztása is nagyon fontos.

 

Vannak, akik számára elképzelhetetlen az, hogy másoknak nem jut idejük inni nap közben, vagy egyszerűen a rohanásban, és kapkodásban elfeledkeznek a folyadékpótlásról. Mindeközben nemhogy 3 liter, hanem akár még egy liter víznél is kevesebbet fogyasztanak naponta. Ez hosszú távon a szervezet energiaszintjének kimerüléséhez vezethet. Jön a gyengeség, a karikás szemek, és a fáradtság.

 

Az egyik legjobb ötlet, amit csak adhatunk az az, hogy igyál több vizet!

 

Miért? Mert a megfelelő folyadékbevitel energikusabbá tesz. Gyorsabban jár az agyad, könnyebben mehet a munka. A szerveidnek szüksége van a megfelelő vízmennyiségre, ha megvonod tőle, kiszáradhatsz. A bőröd élettel telibb, és szebb lehet, ha eleget iszol, hiszen feltöltődnek a sejtjeid. Amikor víztisztító készüléket használsz, akkor ráadásul biztos, hogy sokkal egészségesebb vízzel kerülsz kapcsolatba, kívül és belül egyaránt.

 

Ha víztisztítót vásárolsz, akkor az otthonodban a csapot megnyitva egyszerűen, könnyedén és gyorsan juthatsz tiszta vízhez. Ha hozzászoksz ahhoz, hogy mindig legyen a közeledben egy palack víz, akkor is, ha nem akarsz elmenni a csapig, vagy éppen nem vagy otthon, máris sokat teszel azért, hogy megszokhasd: van nálad valami, amiből mindig kortyolhatsz.

 

A karikás szemek a stressz jelei is lehetnek, nem csak az álmatlanságé, kialvatlanságé. Észrevetted már, hogy amikor vizet iszol, nyugodtabb leszel? Egy pohár víz kortyolgatása oldja benne a feszültséget is, amellett, hogy jót tesz neked.

 

Ha karikás a szemed, ezek a tippek jól jönnek!

Lefekvés előtt kortyolj el egy nagy pohár vizet, meglátod, sokkal jobban alszol

 

Ha pedig gyors és azonnali segítség kell, akkor ne csak kortyold, hanem használd is a vizet a szemeidre, jég formájában. Ha jégkockákkal hűtöd a duzzadt szemeket, visszahúzódnak a karikák, és néhány perc alatt frissebb lehet a tekinteted. Ez persze nem oldja meg az alapproblémát: több vizet kell meginnod!

 

Ha hosszútávon, sokáig, zavaróan fennáll az, hogy karikás szemekkel ébredsz, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Ha más panaszok is kísérik ezt elképzelhető, hogy a tested jelezni akar neked egy betegséget a szervezetedben! Figyelj oda ezekre a jelekre, és légy hálás a testednek azért, amit naponta tesz érted. Az egészség a legfontosabb, a vizetiszom.hu víztisztító készülékei segítenek ennek megőrzésében. Válaszd ki a neked legmegfelelőbbet most, hogy megőrizhesd az egészséged!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : egészség, víztisztítók előnyei, vízfogyasztás előnyei

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Attila

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.