Teszteld le melyik víztisztító a legjobb döntés neked!

Kategória: Megoldások | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Azt már tudod, hogy szeretnél egészségesebben élni, tiszta vizet inni, vagy tölteni a pohárba másoknak, környezettudatos vagy, és takarékos. Már csak azt kell eldöntened, hogy melyik a legjobb választás neked, ha víztisztítót keresel.

 

Teszteld le melyik víztisztító a legjobb döntés neked!

 

Mekkora legyen a mérete? Mennyibe kerül? Mit tud? Mennyit bír? Milyen minőséggel vagyok elégedett? Ezek azok a kérdések, amelyek mindenkiben felmerülnek a víztisztítók kiválasztásakor.

Mivel nekünk TE vagy a legfontosabb, hiszen te használod a készüléket, így elkészítettünk egy személyiségtesztet a választás megkönnyítésére. Válaszd ki, melyik tulajdonságok a legjellemzőbbek rád, és nézd meg, melyik készülék az ideális számodra!

Az Úttörő

Ha nagy világmegváltó vagy, és mindenki az új ötleteidről ismer, nem félsz kipróbálni új dolgokat, akkor te úttörő típus vagy!

Neked ajánljuk azokat a készülékeket, amiket ideje megismerned, mert talán még sosem használtál ilyesmit, de most meghoztad ezt az okos döntést.

Te vagy, aki gyakran mondja azt, hogy: Állj! Vágjunk bele valami másba!

 

Elég volt a zavaros, klóros vízből, tiszta vizet szeretnél végre látni a pohárban, a kádban, a kulacsodban. Szereted a szabadságot, ezért olyan készüléket kell választanod, ami mozgatható, átszerelhető, és ár, érték arányban is a legjobb döntés neked!

   

  • Blue 2in1: Ezt a készüléket azoknak ajánljuk, akiknek fontos a nagyon kedvező ár, és később az alacsony szűrőcsere.
  • Aquaphor Topáz: Ideális választás az egy-kétfős háztartásoknak. Egyszerűen karbantartható. Kifejezetten azoknak ajánljuk, akik kisebb helyre szeretnének beszerelni víztisztítót.
  • Aquaphor Modern: Ez a készülék a kisebb háztartások ideális választása! Hatékony a működése, esztétikus, és könnyen kezelhető. Az ára kedvező, és a fenntartási költségei sem magasak. Pénztárca barát.
  • Point / Acuo Faucet: Ez egy igazi kis erőgép. A legkisebb víztisztítók egyike, mégis a legnagyobb teljesítménnyel dolgozik. A szűrőt félévente, évente is elég cserélni.

 

A Gondoskodó

Szereted többször is megvizsgálni a dolgokat, több oldalról. Türelmes vagy, és gyakran hozol megfontolt döntéseket. Inkább több időt szánsz valamire, minthogy elsiesd.

Te vagy az, akinek fontos másokra figyelni, aki mindig azt nézi: mi a legjobb döntés a másiknak, még akkor is, ha gyakran ezzel a saját érdekei szorulnak a háttérbe.

Szereted a biztonságot, és meg is teremted magad körül. Tudod, hogy vannak dolgok, amelyek áldozatokkal járnak, de büszkén vállalod, ha látod a végcélt.

Olyan vagy, aki sokkal jobb minőségű vizet szeretne, mint eddig. Gyakran vettél inkább palackozott vizet, volt, hogy drágábban, mert fontos volt neked a minőség és a megbízhatóság.

 

Teszteld le melyik víztisztító a legjobb döntés neked!

 

Beépíthető készülékeket ajánlunk neked, amelyek bekerülnek a konyhaszekrénybe, a tisztított vizet pedig a konyhapultra felszerelt külön csaptelepből engedhetjük, ami esztétikus és nagyon kényelmes megoldás egyben.

  • Blue UPS-2 Silver: Azoknak ideális, akik kedvező áron szeretnének víztisztítót venni, és a későbbi fenntartási költségeket is mérsékelnék.
  • Aquaphor Crystal: Az egyik legnépszerűbb készülékünk. Az ára kedvező, a működése hatékony, és mindez könnyen beszerelhető készülékkel párosul.
  • Puricom Ionfilter FTline3: Ez a készülék igazi csúcsgép, akár irodai használatra is alkalmas lehet, mégis egyszerűen karbantartható.

 

A Maximalista

Minden helyzetben a legjobb formádat szeretnéd adni, gyakran túlhajtod magad. Magasra teszed a lécet, amit a legtöbbször át is ugrasz. Mivel a világ nem tökéletes, ezért gyakran érzed magad csalódottnak, ha nem sikerül minden száz százalékosan úgy, ahogyan eltervezted.

Mégis te vagy az, aki miatt a világ mindig egy jobb hely lehet. Kiállsz az igazadért, mindig kimondod, mire van szükséged. Jól látod az összefüggéseket, és azt is tudod, mire van szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaid.

Te vagy az, aki mindig a legjobbat akarja magának és a családjának is. Nincs lehetetlen!

 

Mivel maximalista vagy, ezért fontos, hogy a legjobbat kapd meg. A legtisztább végeredményt a fordított ozmózis rendszerű víztisztítók adják. Ez a technológia szolgálja az űrhajósokat, és az ismeretlen, fertőzött  területeken harcoló tengerész gyalogosokat is.

Ha ilyen gép van a konyhaszekrényben még a legrosszabb minőségű csapvíz esetén is biztonságban tudhatjuk magunkat. Végeredményként tiszta H2O-t kapunk, szinte minden nélkül.

  • PurePro EC105: Tökéletes azoknak, akik a klasszikus, szép, időtálló megoldásokat keresik. Ezek mellett kedvező árban beszerezhető. Mivel egy felsőkategóriás készülékről van szó, rendszeres karbantartást igényel, amit nagyon szépen meg is hálál.
  • PurePro ERS 105: Ez az előző kategória, a 105-ös továbbfejlesztett változata. Hozzátevődik, hogy egyszerűen, higiénikusan cserélhető kompakt szűrőkkel juthatnak hozzá a vásárlók.
  • PurePro M800DF: Azoknak ajánljuk, akik a legkorszerűbb tartály nélküli rendszert szeretnék az otthonukba. Kis helyen is elfér, szép, higiénikus kialakítású.

 

Tartozz bármelyik típushoz, a vizetiszom.hu oldalon megtalálhatod a neked legmegfelelőbb készüléket. Ha pedig szereted a környezetkímélő megoldásokat, akkor érdemes vízszűrő kulacsokat is beszerezned mellé, hogy bárhol, bármikor kényelmesen élvezhesd az otthoni vízminőséget. További víztisztító készülékekről ezen a linken olvashatsz, vagy rendelheted meg a kiválasztott víztisztítót, egyszerűen, kényelmesen.

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : hogyan válasszunk víztisztítót

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Attila

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.