Tippek és trükkök ahhoz, hogy elég folyadékot igyál!

Kategória: Egészség | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Segítünk abban, hogy gyakrabban igyál nap közben. Ha több folyadék jut a szervezetedbe, egészségesebb, energikusabb leszel. A bőröd simább és ragyogóbb lehet, és nem leszel annyira fáradt. Ha boldogságot sugárzol, mások is azt fogják viszonozni!

Fogadd meg ezeket a tanácsokat, és élvezd ki azt, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, mint eddig!

 

Tippek és trükkök ahhoz, hogy elég folyadékot igyál!

 

1, Szeresd meg a vizet

Mi a vizetiszom.hu-nál tudjuk, hogy a víztisztító készülékekkel egészségesebb, jobb minőségű, finomabb víz folyik az otthonokban a csapokból. Sokan azért írtóznak a csapvíztől, mert azt hiszik, hogy káros az egészségre, vagy a víz koszos, nem jó. Amikor víztisztító kerül az otthonokba, ezek a félelmek azonnal szertefoszlanak, és minden egyes kortyot megnyugvással ihatunk. A fürdés pedig sokkal jobb élmény lehet, hiszen tisztább víz érintkezik a bőrünkkel.

 

Tippek és trükkök ahhoz, hogy elég folyadékot igyál!

Az igazán tiszta vizet nem lehet megunni, ha mégis változatosságra vágysz kedvedre ízesítheted. A lehetőségek kimeríthetetlenek.

 

2, Egy lépéssel mindig előre

Reggel, amikor elindulsz otthonról, készíts be mindig néhány, de legalább egy palack vizet a táskádba, a kocsiba. Nem lesz kényelmetlenebb cipelni, mintha a boltban vennéd meg. Ha ehhez hozzászoksz, tudni fogod, hogy mindig van mihez nyúlni, és bátran, sűrűbben kortyolhatsz bármit is csinálsz, bárhol vagy éppen.

 

3, Legyen látható

Készíts ki a munkahelyeden az asztalra egy pohár vizet mielőtt leülnél, és belefeledkeznél a munkába. Tegyél magad mellé a kocsiba is egy palackot, akár minden helységben hagyj ott egyet, ahol megfordulsz gyakran munka közben. Ha látod, megszokod, hogy ott van, gyakrabban fogsz inni belőle. Akárhányszor ránézel, tudni fogod: ideje inni egy kortyot!

 

Tippek és trükkök ahhoz, hogy elég folyadékot igyál!

Munka közben legyen mindig kéznél egy pohár víz. Ha fel kell állnod érte, ritkábban fogsz kortyolni.   

 

4, Kis lépésekkel nagy dolgokat

Ne akarj leerőltetni egy félliternyi vizet, hogy biztosan meglegyen a napi adag. Inkább szépen, fokozatosan kortyolgass, mindig egy kicsit. Így nem fogod úgy érezni, hogy kényszer az ivás, és nem egy kellemetlen érzés társul majd a folyadékbevitelhez.

5, Izgalmasan még jobb

 Egy cuki vizespalack, egy menő forma, vagy egy olyan üvegkulacs - amivel már megjelenni is olyan élmény, mint egy gyönyörű tűsarkúban vonulni, vagy a legszebb óránkat felcsatolni reggel- kiemeli ezt a teljesen hétköznapi dolgot. Az ízekkel játszani pedig határtalanul lehet. Sokkal egészségesebb egy uborka, citrom, málna vagy erdei gyümölcsöket tartalmazó palackból inni, mint megvenni az ízesített, tartósítószeres termékeket.

 

Minden fontos cél egy komoly elhatározással kezdődik. Ideje belevágni a leírtak betartásába! Próbáld ki, milyen, ha napközben is rendszeresen pótolod a folyadékot, és már 3-4 nap után sokkal energikusabb lehetsz. A tested pedig meghálálja a gondoskodást. Ha nincs még otthon víztisztító készüléked ide kattintva szerezhetsz be egyet, kényelmesen, gyorsan, a neked legmegfelelőbbet.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : vízfogyasztás, egészség, vízfogyasztás előnyei

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Attila

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.