Titkos trükkök karikás szemre!

Kategória: Egészség | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Nem csak a kialvatlanság okozhat karikás szemeket, hanem bizony az is, ha nem iszol nap közben elég folyadékot, vizet. Segítünk abban, hogy ne legyen kínszenvedés a folyadékpótlás, és egészségesebb, szebb, boldogabb lehess.

 

Titkos trükkök karikás szemre!

A szemed alatti karikák azt jelzik, hogy ideje változtatnod 

 

Stressz, kialvatlanság, fáradtság is okozhatja, és a túlhajszolt életmód velejárója a karikás szem. Az egyre sötétedő kis táskák, rendszeres rossz közérzettel és gyengeséggel párosulhatnak. Sőt, akár dekoncentráció és szédülés is jelentkezhet, ha nem kap elég folyadékot a szervezetünk.

 

Te is hallottad már biztosan, hogy a testünk nagy része vízből áll. A szerveink működéséhez elengedhetetlen a rendszeres folyadékpótlás. Naponta átlagosan 2.5-3 liter vizet mindenkinek meg kellene innia. Ez a minimum, ennél csak többet, ha mondjuk egészségileg veszélyeztetett, vagy kiszolgáltatottabb állapotban vagyunk. A kismamák megfelelő vízfogyasztása is nagyon fontos.

 

Vannak, akik számára elképzelhetetlen az, hogy másoknak nem jut idejük inni nap közben, vagy egyszerűen a rohanásban, és kapkodásban elfeledkeznek a folyadékpótlásról. Mindeközben nemhogy 3 liter, hanem akár még egy liter víznél is kevesebbet fogyasztanak naponta. Ez hosszú távon a szervezet energiaszintjének kimerüléséhez vezethet. Jön a gyengeség, a karikás szemek, és a fáradtság.

 

Az egyik legjobb ötlet, amit csak adhatunk az az, hogy igyál több vizet!

 

Miért? Mert a megfelelő folyadékbevitel energikusabbá tesz. Gyorsabban jár az agyad, könnyebben mehet a munka. A szerveidnek szüksége van a megfelelő vízmennyiségre, ha megvonod tőle, kiszáradhatsz. A bőröd élettel telibb, és szebb lehet, ha eleget iszol, hiszen feltöltődnek a sejtjeid. Amikor víztisztító készüléket használsz, akkor ráadásul biztos, hogy sokkal egészségesebb vízzel kerülsz kapcsolatba, kívül és belül egyaránt.

 

Ha víztisztítót vásárolsz, akkor az otthonodban a csapot megnyitva egyszerűen, könnyedén és gyorsan juthatsz tiszta vízhez. Ha hozzászoksz ahhoz, hogy mindig legyen a közeledben egy palack víz, akkor is, ha nem akarsz elmenni a csapig, vagy éppen nem vagy otthon, máris sokat teszel azért, hogy megszokhasd: van nálad valami, amiből mindig kortyolhatsz.

 

A karikás szemek a stressz jelei is lehetnek, nem csak az álmatlanságé, kialvatlanságé. Észrevetted már, hogy amikor vizet iszol, nyugodtabb leszel? Egy pohár víz kortyolgatása oldja benne a feszültséget is, amellett, hogy jót tesz neked.

 

Titkos trükkök karikás szemre!

Lefekvés előtt kortyolj el egy nagy pohár vizet, meglátod, sokkal jobban alszol

 

Ha pedig gyors és azonnali segítség kell, akkor ne csak kortyold, hanem használd is a vizet a szemeidre, jég formájában. Ha jégkockákkal hűtöd a duzzadt szemeket, visszahúzódnak a karikák, és néhány perc alatt frissebb lehet a tekinteted. Ez persze nem oldja meg az alapproblémát: több vizet kell meginnod!

 

Ha hosszútávon, sokáig, zavaróan fennáll az, hogy karikás szemekkel ébredsz, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Ha más panaszok is kísérik ezt elképzelhető, hogy a tested jelezni akar neked egy betegséget a szervezetedben! Figyelj oda ezekre a jelekre, és légy hálás a testednek azért, amit naponta tesz érted. Az egészség a legfontosabb, a vizetiszom.hu víztisztító készülékei segítenek ennek megőrzésében. Válaszd ki a neked legmegfelelőbbet most, hogy megőrizhesd az egészséged!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : egészség, víztisztítók előnyei, vízfogyasztás előnyei

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Attila

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.