Vízkezelő megoldások családoknak

Kategória: Megoldások | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ma már számos olyan vízkezelési megoldás létezik, amellyel a családok életét könnyebbé, egészségesebbé és takarékosabbá tudjuk tenni.

Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat, amelyeket gyermekes családoknak javasolunk. Négy területen ajánlunk termékeket.

 

Vízkezelő megoldások családoknak

 

Az ivóvíztisztító berendezések képesek arra, hogy levegyék a család válláról a tiszta ivóvíz (palackozott víz) beszerzésével járó fáradozás terhét. Otthon, a vezetékes csapvízből, literenként mindössze pár forintos költséggel állítanak elő tiszta, klórmentes, egészséges ivóvizet. Használatukkal biztos lehet benne, hogy családjának mindig ellenőrzött minőségű ivó- és főzővíz áll rendelkezésére. Ha most ásványviz fogyasztók, akkor egy ivóvísztítóval megkímélheti magát és családját a palackozott víz beszerzésének fáradalmaitól és mellette évente több tízezer forintot takaríthat meg, amelyet így másra fordíthat. Az is fontos lehet Önnek, hogy rengeteg üres ásványvizes palacktól tudja megóvni a természetet, amelyek már kezelhetetlen mennyiségben szennyezik Földünket.

A családok egyik legnagyobb problémája a csapvízzel kapcsolatban a vízkő képződés. A vízkő kérlelhetetlenül tönkreteszi a háztartási gépeket, mosógépet, kávégépeket, vízforralót, bojlereket és a fűtési rendszer alkatrészeit. A lakások takarításánál fáradságos munkával jár a vízkő eltávolítása, amit újra és újra el kell végezni. A vízkő lerakódva a gépek fűtőszálain szigetelő réteget képez, ami jelentősen növeli a háztartási gépek energia fogyasztását. A vízlágyító berendezésekkel kényelmesebben, kevesebb vegyszerrel lehetnek hosszabb életűek a háztartási gépei, lehet csillogóbb a háztartása és még energiát / pénzt is takaríthat meg. 

Sokféle kozmetikumot, bőr- és testápolót használunk, melyek jelentős része a klóros vízben való fürdés miatt szükséges. A klóros víz kiszárítja a bőrt, bőrirritációt okozhat és hosszú távon akár bőrbetegségek kialakulásáért is felelős lehet. Megóvhatja családtagjai bőrét, ha otthonában gondoskodik a fürdővíz klórmentesítéséről, ami megoldható a zuhanyon elhelyezett kisméretű szűrőegységekkel, vagy akár az egész ház vizét alaposan megtisztító központi vízszűrőkkel.

Háztartása vízfogyasztását lecsökkentheti és ezzel jelentős összeget takaríthatnak meg úgy, hogy ezért társát és gyermekeit nem kell állandóan noszogatnia. A technológia lényege, hogy azokon a csapokon, ahol sokat folyatják a vizet, (pl konyhai csapon mosogatáskor, fürdőszobai csaptelepen mosdáskor-, fogmosáskor-, borotválkozáskor, a zuhany csaptelepen zuhanyozáskor) felszerelésre kerül egy kis alkatrész, ami levegővel dúsítja a csapból kifolyó vizet. Ugyanolyan érzet és nagyságú vízsugár mellett akár 20-30%-kal kevesebb vizet fogyasztanak az alkatrésszel felszerelt csaptelepei. 

Az alábbiakban ízelítőül felsorolunk néhány terméket, de egy gyermekes család részére ennél jóval szélesebb palettát kínálunk, amiből válogathatnak. Javasolom, ha bizonytalan, hívja fel üzletünket, ahol nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink örömmel segítenek a megfelelő készülékek kiválasztásában. 06(1)283-1374, 06(20)3834072   

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : víztisztító, megoldások gyermekes családoknak

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Atilla

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.