Vízkezelő megoldások kisbabás családoknak

Kategória: Megoldások | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Életünkben az egyik legfontosabb pillanat, amikor baba érkezik a családba. Szeretnénk a legjobbat, legtöbbet adni neki, mindent, amit a lehetőségeink megengednek. Ez egy remek alkalom arra, hogy átgondoljuk jelenlegi szokásainkat, és ha magunkért nem is, érte megtegyük azokat a változtatásokat, amelyek végül az egész család egészségét, kényelmét szolgálni fogják.

Ezen az oldalon egy kisbabás család szeművegén keresztül néztük meg a vízkezelési lehetőségeket és kiválogattuk azokat a termékeket, amelyeket ebben az élethelyzetben a legjobb választásnak tartunk. Az itt felsorolt termékek az egész család egészségét és kényelmét szolgálják, miközben rendelkeznek azzal a plusszal, amit a kisbabák igényelnek.

 

Vízkezelő megoldások kisbabás családoknak

 

Vízkezelés oldaláról nézve a kisbabák különösen érzékenyek az ivóvízre és a tápszereik alapanyagaként szolgáló vízre. Mivel immunrendszerük még kialakulóban van, ezért helyettük gondoskodni kell a víz hatékony bakteriális védelméről. Ezt a védelmet hatékonyan az UV csírátlanító egységekkel lehet megvalósítani. Létezik olyan készülék, amelyik eredetileg fel van szerelve UV egységgel, de bármelyik beépíthető víztisztító egyszerűen kiegészíthető vele.

A fertőtlenítés mellett fontos, hogy a készülékben milyen szűrőanyagok vannak. Amennyiben a csapvíz minősége megengedi, kisbabánk 1 éves koráig olyan hatóanyaggal szerelt készüléket javasolunk, amelyben csak mechanikai szűrés és aktív szén szűrés van az UV fertőtlenítés mellett. A szűrőegységekben található KDF-ben lévő rézre és a szűrőkben gyakran alkalmazott ezüstre a kicsinyek sokkal érzékenyebbek, ezért ha egy mód van rá, használjunk egyszerűbb szűrőket.

Kisbabák számára az ivóvizen kívül nagyon fontos a fürdővíz jó minősége. Bőrük sokkal vékonyabb és érzékenyebb, ezért minden szennyezőanyag és vegyszer gyorsabban, hatékonyabban fejti ki káros hatását. A fürdővízben a fertőtlenítést szolgáló klór és a víz keménysége okozza a legnagyobb irritációt. A klór kiváló hatásfokkal eltávolítható egy zuhanyszűrővel, vagy az egész háztartást kiszolgáló központi víztisztítóval. A vízkeménység ellen hatékony és nagyon kényelmes megoldás a központi ioncserélős vízlágyítók használata. 

A fent javasolt termékeket a babák igényei szerint válogattuk össze, de ennél sokkal többet tudnak. Az egész család életminőségét, egészségét és kényelmét szolgálják. 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : víztisztító, megoldások kisbabás családoknak

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Sebők Atilla

Sebők Atilla vagyok, 2007 óta segítek ügyfeleimnek abban, hogy egészségesebb, kényelmesebb életet éljenek a megfelelő vízkezelő rendszerek használatával. Azon dolgozom, hogy egyre többen fedezzék fel a víz fontosságát és az egészségre gyakorolt erőteljes hatását. Olyan módszekről és eszközökről írok, amelyek szolgálatunkba állítják a víz természetes erejét.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

3+1 ÉRV AZ ÁSVÁNYVÍZ-IVÓK SZÁMÁRA, AMIÉRT ÉRDEMES VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSRE VÁLTANI

HOGYAN VÁLASSZON VÍZTISZTÍTÓT?

vizetiszom.hu - A háztartási vízszűrés szakértőjeÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.